Stylishmen webshop voor mannen!

Stylishmen webshop voor mannen!

Ze groeien af en toe als paddenstoelen uit de grond; webwinkels die zich richten op de stijlvolle man of dandy. Wij van mannenstyle hebben tussen al het aanbod weer een juweeltje gevonden: Stylishmen.nl

Stylishmen
De mannen achter Stylishmen hebben als doel om simpelweg de mooiste en beste producten aan te bieden. Het bedrijf is gestart in 2010 toen bleek dat de stijlvolle mannenaccessoires die zij zochten te vinden waren internet, maar nergens onder één dak. Ze besloten om een webshop te starten waren je al deze accessoires wel onder een dak kon vinden en het resultaat mag er zijn; een webshop gevuld met schitterende producten. Achter elk product schuilt een verhaal; de paraplu’s zijn handgemaakt in de UK, de sokken zijn de beste ter wereld en zo kunnen we nog wel even verder gaan.

Naast de veelal unieke producten probeert Stylishmen zich ook te onderscheiden op het gebied van service. Gezien de feedback op de site, lukt dat goed!

Op Stylish Men vindt je de beste accessoires voor de echte stijlliefhebber. Het productaanbod wordt steeds breder, zo wordt er momenteel druk gewerkt om de creditcardhouders van Dosh en Smartcaze aan het assortiment toe te voegen.  Ben je opzoek naar een specifiek product en kun je dat niet vinden? Stylishmen helpt je graag in de zoektocht.

De webshop draagt het ‘webshop keurmerk’. Hierdoor weet je zeker dat je er vertrouwd kunt shoppen. De verkoopprijzen zijn scherp, soms zelfs goedkoper dan de producent zelf. Goed voorbeeld hiervan zijn de meeste producten van Cravatta Pelliano. De verzending is al gratis vanaf €60,-

Neem snel een kijkje op Stylishmen.nl

 

1 Reactie

  • Vezati
    2 september 2013

    Mooie website, heel stijlvol (zoals de naam al doet zeggen)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram