Kennismaken met korting bij yourStore24

kortingscode yourStore24

Kennismaken met korting bij yourStore24

kortingscode yourStore24De herfst is nu echt begonnen. Tijd om opzoek te gaan naar warme sneakers of stoere boots voor weer en wind.

De nieuwste modellen schoenen uit de herfstcollectie van dit jaar vind je bij yourStore24.

Maak nu op een leuke manier kennis met deze nieuwe, trendy webwinkel. Vul bij je eerste bestelling op yourStore24.nl deze kortingscode in: MANNENstyle2012 en ontvang 10% korting over het gehele bedrag.

yourStore24 richt zich met name op de jonge professionals. Het collectieaanbod van onder andere heren sneakers, casual schoenen en stoere boots valt in het midden- tot hoogsegment.  Bijzonder aan yourStore24 is de allernieuwste en meest uitgebreide schoenencollectie van bekende merken als Converse All Star, Gant, Wolverine 1883 en Australian.

Ook is er veel aandacht voor het jonge en veelbelovende merk Maruti Footwear, die haar roots in Italië heeft. Naast de nieuwste schoenencollectie heeft yourStore24 ook een online outlet met een groeiend aanbod aan schoenen & accessoires voor een leuke prijs. Hier kun je bijvoorbeeld terecht voor de schoenen die je vorig seizoen net miste, en waarvan je dacht dat ze uitverkocht waren.

*De kortingscode is alleen geldig voor bestellingen in 2012 en is maar 1 keer te gebruiken. Vergeet niet om, voordat je bestelt, eerst een account aan te maken, anders werkt de kortingscode niet.

#Volg ons op Instagram