Boxers.nl kortingscode en nieuwe merken

Boxershorts heren Boxers.nl

Boxers.nl kortingscode en nieuwe merken

Boxershorts heren Boxers.nlBoxers.nl is de webshop bij uitstek om online jouw boxershorts te bestellen. Een scala aan merken en uiteenlopende modellen. Zo is er ruime keus uit de zogeheten basics maar ook uit allerlei kleuren en prints.

Kortingscode
Nu speciaal voor alle bezoekers van Mannenstyle.nl geeft Boxers.nl korting weg t/m 31 december 2012. Bij een bestelling ontvang jij 10%korting met de exclusieve kortingscode: mannenstyle. Deze korting is ook geldig voor de producten in de uitverkoop.

Niewe merken
Sinds 2011 is het aanbod bij Boxers.nl flink uitgebreid, en ook nu hebben zij weer nieuwe merken in het assortiment heren boxershorts toegevoegd. Björn Borg, Calvin Klein, Tommy Hilfiger en Diesel zijn toegevoegd. De trendy boxers zijn verkrijgbaar in alle maten, kleuren en designs in verpakkingen van 1, 2 of 3 stuks.

Andere merken boxershorts voor heren te vinden in de webshop: Emporio Armani, Schiesser, Muchacho Malo, Puma, Sloggi, Cavello, Cleaner Underwear, Hom, Derycke en Guess.

Cadeauservice

Met het oog op de feestdagen zijn de boxershorts van Boxers.nl een leuk cadeau voor in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom. Speciaal voor de feestdagen heeft Boxers.nl de gratis cadeauservice. Je kunt kiezen uit Sinterklaas-, Kerst- en Luxe pakpapier.

Ga direct naar de webshop van Boxers.nl »
Lees hier meer over de webshop van Boxers.nl  »

#Volg ons op Instagram