Herensokken online bestellen? Vind hier stoere sokken voor mannen en bestel ze online:

The Sting online kleding shop. The Sting verkoopt fashion: van hippe vrijetijdskleding tot elegante zakenkleding, voor dames en heren.

Wehkamp heeft een heel breed aanbod in kleding en schoenen, met bekende en minder bekende merken stel jij je outfit in een keer samenen.

De Bijenkorf, het warenhuis waar je nu ook online terecht kunt voor kleding, schoenen, elektronica en nog veel meer artikelen.

Score biedt jeansfashion en jeansgerelateerde producten voor mannen. De collectie bestaat uit sterke basics en trendy artikelen.

Momenteel zijn er nog weinig webwinkels gespecialiseerd in sokken. Daarom vragen wij jouw hulp bij het zoeken van meer webshops voor herensokken online. Ken jij een goede webwinkel met mooie sokken? Mail ons dan op info@mannenstyle.nl.

2 Comments
  1. Ik koop mijn sokken altijd op http://www.247socks.com. Ze hebben o.a. Falke, Burlington, Happy Socks en 24/7stitches sokken. Prijzen zijn goed en ik zelf vind wel fijn dat het altijd gratis verzenden is (ook al bestel ik maar 1 sok).

  2. Sinds kort heb ik Mensocks winkel in Haarlem ontdekt, ze hebben ook webwinkel http://www.mensocks.nl met echt aparte sokken voor alleen mannen, veel zakelijke lange voor als ik een pak draag maar ook vrolijke kleurrijke voor vrije tijd. Eigenaar schijnt Nederlander te zijn die alle sokken echt in Italië laat maken en dat doen de Italianen gewoon beter dan wie ook, en dat nog voor een betaalbare prijs ook. Ik heb gelijk de vaste klanten kortingskaart aangevraagd!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.