Kolibrishop Streatwear mode merken online

Outlet, streetwear en mode voor mannen online bij de Kolibrishop!

kolibrishop merkkleding
Kolibrishop is een wereldwijde online winkel met een gigantisch aanbod voor mannen, kleding, schoenen en accessoires volgens de laatste mode.
De shop is makkelijk en overzichtelijk ingericht zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt, op zoek naar de laarzen, sneakers of een ander soort schoenen het is allemaal via 1 menu te regelen.In de online store vind je onder andere de collecties van Adidas, Bench, Nike, Puma, Reef, Billabong, Carhartt, Björn Borg, Converse, G-Star en Diesel. Een breed assortiment in verschillende stijlen. Van Casual net tot surfstijl, alles is mogelijk.Kolibrishop heeft ook nog eens een vette outlet winkel online waar je de laatste mode aanbiedingen vindt tegen belachelijk lage prijzen.Betaalmogelijkheden
• iDeal
• American Express
• Visa
• Mastercard
• PayPal

Levertijd en verzendkosten
Na ontvangst van betaling worden de artikelen 3-4 werkdagen thuisbezorgd. De verzendkosten hiervoor bedragen €4,90.

Retourneren en ruilen
Artikelen kunnen worden geretourneerd binnen een periode van 14 dagen, na ontvangst wordt het aankoopbedrag teruggestort. Ook ruilen is mogelijk, hier zijn echter regels aan verbonden, ruilen is alleen mogelijk voor hetzelfde artikel in een andere maat andere artikelen is niet mogelijk.

#Volg ons op Instagram