Zalando

Zalando, online schoenen- en kledingwinkel!

Zalando Schoenen is een nieuw online fashionbedrijf in Nederland, na doorslaand succes in Duitsland is Zalando ook naar ons land gekomen. De winkel weet iedereen te verblijden met een oneindige keuze aan schoenen, kleding en accessoires! De online webshop heeft voor iedere wat wils en dit komt natuurlijk als geroepen nu de winter is gearriveerd. Zo kan je vanuit huis heel gemakkelijk herenschoenen online bestellen in de webwinkel van Zalando.

De shop biedt een uitgebreid assortiment aan met meer dan 600 merken zoals Jack & Jones, Selected Homme, Adidas, G-star en Tommy Hilfiger. Daarnaast biedt Zalando ook een aparte sportsectie aan waar je sportschoenen, kleding en accessoires voor tijdens het trainen kunt bestellen. Zalando heeft daadwerkelijk alles in huis: van businessschoenen en sneakers tot outdoorschoenen en winterboots. Naast het uitgebreide assortiment van Zalando is ook de service een grote aandachtstrekker.

Iedere bestelling die bij Zalando bestelt wordt gratis thuisbezorgd, en in geval van ontevredenheid kan het artikel gratis geretourneerd worden. Daarbij biedt Zalando je 100 dagen bedenktijd en een gratis service hotline die te bereiken is onder 0800 020 11 38.

Betaalmogelijkheden

• iDeal
• Visa
• Mastercard
• American Express
• PayPal

Verzendkosten Zalando Schoenen
De verzending is gratis.

Levertijd
De levertijd ligt tussen de 2-4 werkdagen, dit wordt altijd vermeld bij het artikel.

Retourneren Zalando.nl
Retourneren is mogelijk binnen 100 dagen en is gratis.

Certificaat Thuiswinkel Waarborg
Zalando is in het bezit van het Certificaat Thuiswinkel Waarborg dit houdt in dat de webwinkel volledig voldoet aan wet- en regelgeving.

#Volg ons op Instagram