Hugo Boss Online merkkleding Nederland

Hugo Boss, kleding voor heren online!

Hugo Boss het Duitse modemerk, dat al jaren geleden wereldfaam heeft verworven met de beste collecties voor mannen, heeft nu ook in Nederland een online store geopend.De kleding van Hugo Boss wordt in slechts enkele exclusieve winkels verkocht in ons land maar is nu ook voor de ‘gewone’ man toegankelijker.Hugo Boss heeft het stempel gekregen vrij duur te zijn, maar wanneer je de webshop bekijkt zie je dat dit meevalt.In de store is voor elke man wat te vinden van sportief en casual tot bussines en chique, onder andere vertegenwoordigd in de labels Boss Green, Boss Orange en Boss Black.

Daarnaast heeft Hugo Boss voor de prijsbewuste man, en voor degene die wat minder te besteden hebben natuurlijk altijd nog de sale en de acties. Het hele jaar door kleding, horloges, schoenen en accessoires in de aanbieding tegen dumpprijzen.

Kortom Hugo Boss is merkkleding voor alle heren in Nederland!

 

Betaalmogelijkheden

• American Express
• Master Card
• Visa
• iDeal

Verzendkosten

Bij Hugo Boss worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijd
De levertijd voor alle artikelen liggen 3-5 werkdagen.

Retourneren
Terugsturen is mogelijk binnen 14 dagen, hier zijn geen kosten aan verbonden. Bij het afgeleverde pakket wordt een sticker meegeleverd voor het eventuele retourneren.

#Volg ons op Instagram