de Bijenkorf

Superprijzen bij deBijenkorf Online!

Warenhuis de Bijenkorf is een van de bekendste zo niet het bekendste warenhuis van Nederland. Al jaren toonaangevend op het gebied van uiteenlopende producten. Naast kleding en schoenen heeft de Bijenkorf een grote parfum afdeling maar ook elektronica en huisraad.

De Bijenkorf heeft zijn naamsbekendheid niet alleen te danken aan het grote assortiment en service maar natuurlijk ook door grote evenementen en acties als de Dol Dwaze Dagen, tijdens deze acties zijn topmerken te koop met grote kortingen.

Speciaal voor de wintercollectie heeft de Bijenkorf een wintershop ingericht, hierin kun je alle artikelen en trends terugvinden. Daarnaast kun je je met de bijenkorf nu al voorbereiden voor de komende feestdagen. Pantalons, broeken, overhemden, schoenen en zelfs complete kostuums in de aanbieding.

De webwinkel van de Bijenkorf is strak en overzichtelijk, ingericht om de bezoeker zo snel mogelijk naar de gewenste pagina’s te leiden. De artikelen worden overzichtelijk en gedetailleerd in beeld gebracht.

Betaalmogelijkheden

• iDeal
• Visa
• Mastercard
• American Express
• de Bijenkorf (cadeau)card en/of punten

Verzendkosten bij de Bijenkorf
De verzendkosten liggen tussen €2,95 en €4,95.

Levertijd bij de Bijenkorf
Wanneer het product besteld wordt voor 19.30 uur is het de volgende dag in huis.

Retourneren
Retourneren is mogelijk binnen 30 dagen en is gratis.

#Volg ons op Instagram