Nelly.com: herenkleding 2012-2013 online!

Nelly.com Herfst WIntercollectie heren

Nelly.com: herenkleding 2012-2013 online!

Nelly.com Herfst WIntercollectie herenNog geen jaar geleden was Nelly.com een nog vrij onbekende shop in Nederland. Nu is de shop een van de bekendste. Met een groot assortiment en een overzichtelijke winkel zijn zij iedereen goed van dienst.

Nieuwe collecties
Ook bij Nelly.com zijn de collecties aangepast naar deze herfst. Vette jassen, jeans, truien, sweaters en natuurlijk schoenen. G-Star, Nudie Jeans, Jack&Jones, Ruffle n Row zijn enkele merken die je terug kunt vinden voor een goede broek.

Gebreide sweaters zijn het nog steeds, bij Nelly.com vind je een bijzonder groot assortiment en ben je bestand tegen de kou met merken als Franklin & Marshall, Minimum,Knowledge Cotton. Check ook de longsleeves voor het tussenweer, een dikke trui is niet altijd lekker natuurlijk.

Grooming
Een leuke toevoeging in de shop is de sectie grooming, hier kun je alles vinden voor scheren en trimmen. Maar ook huid- en haarverzorgingsproducten zijn hier aan toegevoegd. Absoluut handig als je toch al aan het shoppen bent.
Handige travelsets en luxe sets voor thuis, Nelly.com biedt het allemaal. Met onder meer producten van Gillette, Nivea, Boss en Shisseido.

Direct naar de webshop van Nelly.com»
Lees meer over Nelly.com»

#Volg ons op Instagram