Herfst- wintercollectie 2012 Heren – JeansOnline

JeansOnline-mannen-Scotch-Soda

Herfst- wintercollectie 2012 Heren – JeansOnline

JeansOnline-mannen-Scotch-SodaDe dagen worden korter, de zon gaat steeds vroeger. Kortom we zijn de zomer alweer bijna voorbij. Terwijl iedereen nog even klan genieten van de laatste zonnestralen op het terras worden de winkels weer volgehangen met de herfst- en wintercollectie voor heren van dit jaar. Zo ook bij JeansOnline.

De trend van dit najaar?
De maanden die komen worden weer kouder, we moeten allemaal onze garderobe aanpassen aan de temperatuur. Net als vorig jaar zien we weer veel brei- en haakwerk terug in de tops zoals in de heren collecties van Scotch&Soda, Chasin en Cast Iron.

Goede basics zijn natuurlijk niet te missen,  zo ook niet een aantal vette jeans. In navolging van de chino’s zijn er nu ook behoorlijk wat jeans te verkrijgen in allerlei kleuren. Daarnaast zijn een original denim jeans natuurlijk nooit weg. Check de nieuwe collectie voor mannen bij JeansOnline.

Een stoere outfit is niet compleet zonder een paar vette boots of sneakers. Deze winter lopen mannen op boots en hoge sneakers, Vans zijn toch wat koud. Warm, stevig en comfortabel. De collectie BOSS Orange en G-Star laten dit nu al zien.

Wat doe jij dit najaar? Check alvast de collecties voor de laatste trends, in de BrandShops bij kun je gemakkelijk de wreedste outfits bij elkaar zoeken.

Ga direct naar JeansOnline »
Meer info over de shop, verzending en betaalmogelijkheden »

#Volg ons op Instagram