Woontrends voor een echt mannenhuis : Tips

Woontrends voor een echt mannenhuis : Tips

Wij mannen zijn in het jaar 2012 inmiddels in staat om zelf te bepalen hoe we ons huis inrichten, daar hebben wij geen vrouwen voor nodig. Het kan echter natuurlijk nooit kwaad om eens te kijken wat de huidige trends op woongebied zijn in het jaar 2012. Daarom hier enkele tips waarmee je helemaal kunt voldoen aan de laatste woontrends. Kleuren

Als je maar de goede kant op gaat met de kleuren kan je eigenlijk maar weinig fout doen als je ze maar goed combineert. Tegenwoordig kijken we steeds meer naar kleuren die van invloed zijn op onze stemming. Uiteraard is dat voor iedereen persoonlijk, ook voor ons mannen. Uiteraard zijn er nog genoeg designers die hier wel een mening over hebben. Zij hebben zich laten inspireren door Koninklijke huwelijken in onder andere Londen en Monaco en gebruiken kleuren als topaasblauw, smaragdgroen en diep paars. Het is natuurlijk volledig aan jou of je daar gehoor aan wilt geven, gebroken wit is voor vele mannen natuurlijk ook prima.. Classics

De classic meubels zijn weer helemaal terug! Geïnspireerd door series als Mad Men komen deze tijdloze items weer helemaal terug. Hieronder enkele voorbeelden van fantastische klassieke lederen stoelen die prima in ons mannenhuis passen!

Vloerlampen

Wellicht heb je ze al eens gezien, deze vloerlampen zie je tegenwoordig overal terug. Deze trend vonden we ook al eens terug in de jaren 70 toen ze ook al populair waren. Omdat ze niet vastzitten aan het plafond, houden ze de ruimte groot, en dat is natuurlijk heel erg belangrijk!

De basis blijft natuurlijk altijd, blijf bij jezelf en schaf aan waar je je goed bij voelt, daar heb je verder niemand voor nodig, Succes!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram