Nederlands elftal en mode

Nederlands elftal en mode

Door het EK staan ‘onze jongens’ weer vollop in de schijnwerpers. Met ogen der natie op hun gericht vinden onze voetballer het belangrijk om er goed uit te zien.  Daarom geven voetballers vaak veel geld uit aan kleding. Hoewel ze het meest in voetbaltenue of trainingspak worden gezien hebben zij natuurlijk een salaris waarmee zij zich gemakkelijk high-fashion designerkleding kunnen veroorloven.

Sneijder
Wesley Sneijder ziet er natuurlijk altijd goed uit met Yolanthe aan z’n arm. Ook wat betreft kleding heeft hij ook een goede smaakt ontwikkeld. Sinds hij in Italie voetbalt is zijn stijl wel enigszins veranderd. Hij heeft nu een liefde voor strak gesneden donkere Italiaanse kledij en loopt veel in Armani en D&G kleding.

Heitinga
John Heitinga heeft vooral verstand van ondermode. Voor Sloggi stond hij in zijn onderbroekje, naast een aantal welgevormde billen, op Billboards door het hele land. Hoewel de billen van de dames bij veel hetero mannen in de smaak vielen, kreeg de strakke boxer van Heitinga veel aandacht van de gay scene.

Gregory van der Wiel

De kledingstijl van Ajax speler Van der Wiel is wat meer streetwise. De Amsterdammer draagt veel sportieve outfits, hij is weg van sneakers en heeft naar zeggen meer dan 50 paar Vans. Greg laat zich graag inspireren door rappers zoals Pharrel, Kanye West en Lil Wayne.

Ook de overige jongens van het Nederlandse elftal laten zich graag goed aankleden. Het Nederlands Elftal draagt in Oekraine en Polen pakken en vrijetijdskleding van Piet Zomers voor officiële gelegenheden en tripjes zoals het bezoek aan Auschwitz. Hoewel het belangrijk is dat de spelers goed gekleed zijn vinden wij het vooral belangrijk hoe ze het in het oranje shirt doen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram