Nederland scoort, Zalando deelt uit

Nederland scoort, Zalando deelt uit

Om het Nederlands elftal, maar vooral het Nederlandse publiek een hart onder de riem te steken heeft Zalando twee leuke EK-actie bedacht.

Zoals gezegd support Zalando oranje. Bij elk doepunt dat het Nederlands elftal dit toernooi maakt wordt er een cadeaubon van €100,- verloot onder de leden van de nieuwsbrief. Ben je dus nog geen lid van de nieuwsbrief van Zalando, dan heb je nu een goede reden om dat wel te worden! Mocht het Nederlands elftal doorgaan naar de volgende ronde worden prijzen verhoogd, en als we in de finale staan wordt er zelfs per doelpunt een cadeaubon verloot ter waarde van €1000!

10% korting op Deense merken

We hebben natuurlijk verloren van de Denen, maar om de supporters in Nederland toch een hart onder de riem te steken heeft Zalando een exclusieve actie voor de Deense merken die zij verkopen. Dus koop jij vandaag of morgen een t-shirt, broek of zonnebril van bijvoorbeeld de merken Filippa K of Samsøe & Samsøe vul dan bij het afrekenen de actiecode DEENSEKNALLER in 10% korting op je aanschafprijs op te eisen!

Hou de website van Zalando in de gaten om erachter te komen wanneer er nieuwe EK-acties komen. Hoe verder het Nederlands elftal komt, hoe beter de acties worden.

Meer over Zalando kleding en schoenen>>>

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram