Guess, 30 jaar de ‘Trendsetter’ in horloges

Guess, 30 jaar de ‘Trendsetter’ in horloges

Al bijna dertig jaar kunnen we ons verwennen met Guess herenhorloges. In 1984 kwamen de eerste horloges van Guess op de markt in drie collecties.

De collecties waren “Guess”, “Guess Steel” en “Guess Collection”. Tot op de dag van vandaag zijn deze collecties te vinden in warenhuizen en online shops over de hele wereld.

Natuurlijk vernieuwd met moderne, nog mooiere horloges. De collectie Guess horloges wordt meerdere malen per jaar vernieuwd om voortdurend voorop te staan in de modewereld.

En juist daarin schuilt het succes van de horloges van Guess.

Elk horlogemerk heeft collecties met horloges die een min of meer samenhangende stijl hebben. In het geval van Guess gaat het dan om moderne, sportieve en stijlvolle horloges. Hoewel Fossil ongeveer dezelfde samenhangende kenmerken heeft, is er bij Guess voor gekozen om een luxueuzere uistraling aan te hangen. Dit kunnen we zien in het gebruik van meer zilver of andere edelmetalen en een exclusiever design van de wijzerplaat.

Een kenmerkend verschil tussen deze twee merken, en daarmee ook de kracht van Guess. Is het feit dat Guess voortdurend probeert voorop te staan in de modewereld. Hoewel de meeste merken naar andere merken kijken en de ontwikkelingen in de modewereld volgen, is Guess voortdurend actief bezig om de ontwikkelingen te creëren. Dit zorgt ervoor dat Guess altijd als eerste op weg is met nieuwe trends en de rest Guess probeert te volgen. Hier doet Guess inmiddels al ruim dertig jaar haar voordeel mee.

Sinds 1981, toen het merk Guess werd opgericht en zich in de modewereld stortte, heeft Guess voortdurend vooraan gestaan bij het bedenken van nieuwe trends en producten. En dat is juist de reden dat het merk zo enorm populair is geworden. Het merk wordt vooral gedragen door mensen die voorop willen lopen en zich volgens de nieuwste trends willen kleden. Daarbij moeten we natuurlijk niet vergeten dat een merk als Fossil net zo modieus en trendy kan zijn als Guess. Het merk Guess is er alleen een dagje eerder bij. De verwachting is dat Guess nog vele jaren voorop zal lopen in de modewereld. En natuurlijk plukken wij daar met zijn allen de vruchten van.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram