Microlino lanceert de elektrische Microlino LITE

Micro Microlino Lite

Microlino lanceert de elektrische Microlino LITE

Microlino heeft de Microlino LITE gelanceerd, een zeer compacte elektrische auto die perfect is voor in de urban jungle.

Micro Microlino Lite

Micro, de innovatieve Zwitserse fabrikant van elektrische voertuigen, lanceert de Microlino Lite. Deze nieuwe L6e-variant van de populaire Microlino is ontworpen om  een breder publiek te bereiken, ook zonder autorijbewijs. De Lite-versie heeft een topsnelheid van 45 km/u en is daarmee te rijden door iedereen vanaf 16 jaar met een bromfietsrijbewijs (AM).

“De Microlino Lite is onze bijdrage om duurzame mobiliteitsoplossingen toegankelijk te maken voor een nog bredere gemeenschap. We erkennen de groeiende behoefte aan dergelijke mobiliteit, vooral onder degenen die veilig en beschermd willen zijn tegen het weer, maar die niet in het bezit zijn van een autorijbewijs”, zegt Merlin Ouboter, medeoprichter van Microlino.

Nieuwe designelementen

De nieuwe Lite van Micro onderscheidt zich ten opzichte van de reguliere Microlino met unieke ontwerpkenmerken. Een fris kleurenschema benadrukt het eigentijdse concept van het voertuig, terwijl details in levendig oranje het ontwerp een frisse tint geven.

Micro Microlino Lite

Er zijn twee carrosseriekleuren beschikbaar – Venice Blue en Berlin Anthracite – en de eerste exemplaren worden vanaf komende zomer aan klanten geleverd. Net als zijn grote broer wordt de Lite gebouwd in de hoogwaardige Microlino-fabriek in Turijn.

Koploper in L6e-categorie

Micro’s Lite heeft een basisbereik van ongeveer 100 kilometer, dat optioneel kan worden uitgebreid tot 200 kilometer en is perfect voor dagelijks gebruik in de stad. De Microlino Lite bestaat uit staal en aluminium, waardoor je je het gevoel van een echte auto ervaart. Het schuifdak zorgt voor een cabrio-gevoel en de kofferbak heeft een inhoud van maar liefst 230 liter.

Je kunt de Microlino Lite nu al bestellen, ook een proefrit is mogelijk, kijk voor meer informatie op de website. De verkoopprijs is vanaf €17.990.

Micro Microlino Lite

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram