Breitling Beach House strijkt neer in Scheveningen

Breitling Beach House

Breitling Beach House strijkt neer in Scheveningen

De Breitling Beach House strijkt neer in Scheveningen en brengt horloges en surfen samen bij Manta Beach. Wanneer jij langs?

Breitling Beach House

Op 9, 10 en 11 juli kunnen Breitling– én surfliefhebbers weer terecht in het Breitling Beach House. Dit jaar is Manta Beach in Scheveningen de plek waar surfen en horloges samenkomen. Daarnaast zorgt de 140ste verjaardag van het horlogehuis voor enkele bijzondere lanceringen.

Liefhebbers van surfen en horloges kunnen hun hart ophalen in kustplaats Scheveningen. Van 9 tot en met 11 juli strijkt daar namelijk het Breitling Beach House neer, bij Manta Beach om precies te zijn.

Hier komt de surfsport samen met avontuur, precisie, prestaties en de ontspannen elegantie van Breitling. Bezoekers van het Breitling Beach House kunnen zich onderdompelen in de wereld van Breitling, maar ook gratis surfles krijgen van niemand minder dan Nederlands surfkampioen Anne Albers.

De lessen vinden plaats op 9 juli (17:00 tot 18:00 uur), 10 juli (18:00 tot 19:00 uur en 19:00 tot 20:00 uur) en op 11 juli (17:00 uur). Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden voor deze surflessen via rosalie.vannievelt@breitling.com.

140 jaar Breitling

Het jaar 2024 markeert ook het 140-jarig bestaan van het Zwitserse horlogehuis en dat wordt gevierd met enkele bijzondere collecties, waaronder een nieuwe Superocean-collectie.

De surfsport en Breitling hebben inmiddels een innige band opgebouwd, die al dateert uit 1957, toen het eerste Superocean-duikhorloge het levenslicht zag. Sindsdien is er een connectie tussen het horlogehuis en de surfgemeenschap, waarin de voorliefde voor avontuur en de zee de gemene delers zijn. Breitling kan met recht zeggen dat de surfsport diep in hun DNA is verankerd. De Superocean-horloges zijn tevens gekoppeld aan de Breitling Surfer Squad.

Dit indrukwekkende trio bestaat uit de Amerikaanse Kelly Slater (de meest succesvolle surfer aller tijden), samen met de Australische Stephanie Gilmore (de meest succesvolle vrouwelijke surfer aller tijden) en meervoudig surfkampioene Sally Fitzgibbons. Net als de filosofie achter de duikhorloges van Breitling, brengen deze topsurfers precisie, prestaties en ontspannen elegantie samen, terwijl ze zich toewijden aan het behoud van schone oceanen en stranden.

Breitling Superocean 2024

Binnen de nieuwe Superocean-collectie vinden we vier nieuwe modellen in acht verschillende varianten. De Superocean Automatic 46 Super Diver, Superocean Automatic 44, Superocean Automatic 42 en de Superocean Automatic 36 zijn geïnspireerd op de legendarische SuperOcean Slow Motion uit de jaren ’60 en ’70.

Breitlings relatie met de zee heeft in de Superocean Automatic 42-edities een chromatische twist gekregen door middel van een regenboogwijzerplaat en je kunt kiezen voor een rubberen band in de vier levendige kleuren turquoise, aquamarine, oranje en geel. Het 44 mm-model heeft een turquoise-wijzerplaat, met dito rubberen band.

De verfijnde 36 mm-versie is er in wit, gecombineerd met een roestvrij stalen en 18-karaats roodgouden kast. De Superocean Automatic 46 Super Diver is gemaakt van uiterst licht titanium en heeft wijzerplaatopties in onopvallend groen of zwart camo met bijpassende rubberen band of een slanke titanium armband.

Breitling Superocean 2024

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram