TRAILER: Brad Pitt schittert als voormalig coureur en mentor in eerste ‘F1’-trailer

f1 trailer film brad pitt formule 1

TRAILER: Brad Pitt schittert als voormalig coureur en mentor in eerste ‘F1’-trailer

Brad Pitt schittert als voormalig coureur en mentor in eerste F1-trailer. De Formule 1-film moet volgende zomer in de bioscoop verschijnen.

Na de historische overwinning van Lewis Hamilton tijdens de Britse Grand Prix van 2024 kunnen F1-fans uitkijken naar een sportdrama rond de autofranchise, dat volgend jaar in de bioscoop zal arriveren. De eerder aangekondigde F1-film heeft zijn eerste trailer nu onthuld, met in de hoofdrol Brad Pitt als voormalig coureur Sonny Hayes.

Nadat een crash Hayes met pensioen dwingt, wordt de voormalige ster gedwongen het roer van zijn autosportcarrière om te gooien. Tientallen jaren later wordt Hayes door zijn vriend Ruben (Javier Bardem, eigenaar van een F1-team) gevraagd om als mentor te dienen voor een nieuwkomer in het Apex Grand Prix-team, Joshua Pearce (Damson Idris).

De eerste trailer vertelt weinig over de verhaallijn van de film, maar bevat een montage van snelle racescènes, gefilmd vanuit het first-person perspectief, waardoor de kijker wordt ondergedompeld in de ervaring van een F1-coureur. Pitt kroop voor de film daadwerkelijk achter het stuur van een F1-bolide, en de regie had toestemming van de racebond om echte beelden te schieten tijdens de Grand Prix.

Hamilton is naast Jerry Buckheimer één van de producenten van de film en zal ook als zichzelf op het scherm verschijnen, samen met collega-coureurs Max Verstappen, Carlos Sainz Jr., Sergio Pérez en Benoit Treluyer. De regie is in handen van Top Gun: Maverick-regisseur Joseph Kosinski.

Bekijk de eerste trailer van F1 bovenaan. De film gaat eind juni 2025 in de bioscoop in première.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram