Premièremaand Marvel’s ‘Daredevil: Born Again’ is bekend

Daredevil: Born Again datum

Premièremaand Marvel’s ‘Daredevil: Born Again’ is bekend

De premièremaand van Marvel’s Daredevil: Born Again is bekend. De nieuwe serie komt in maart 2025 uit bij Disney+.

Daredevil: Born Again datum

Marvel’s aankomende Disney+ Daredevil: Born Again heeft een releasedatum ontvangen, aldus Brad Winderbaum, hoofd TV en Streaming van Marvel Studios.

In een recent interview bij de Official Marvel Podcast onthulde Winderbaum dat de nieuwe serie in maart 2025 in première gaat bij Disney+.

“Daredevil is ongelooflijk”, zei hij op de podcast. “Het is in sommige opzichten vergelijkbaar met X-Men ’97, omdat het iets nieuw leven inblaast waar de fans van houden, maar het brengt het in een nieuwe richting. Deze personager zijn volwassener geworden. Het universum is anders dan het was. Dingen zijn veranderd. De samenleving is veranderd.”

Hij vervolgde: “Matt en Wilson zijn veranderd en hun karakters zullen botsen op manieren die we nog nooit eerder hebben gezien. Het is niet langer genoeg om elkaar te proberen vermoorden. Er speelt een heel politiek spel.”

In Daredevil: Born Again zullen Charlie Cox, Jon Bernthal en Vincent D’Onofrio hun rollen opnieuw vertolken als Matt Murdock/Daredevil, Frank Castle/Punisher en Wilson Fisk/Kingpin, eerder te zien in de Netflix-shows Daredevil en The Punisher.

Houd ons in de gaten voor een officiële trailer en releasedatum.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram