TRAILER: Een popconcert wordt duivels in M. Night Shyamalan’s ‘Trap’

Trap trailer M. Night Shyamalan

TRAILER: Een popconcert wordt duivels in M. Night Shyamalan’s ‘Trap’

Een popconcert wordt duivels in M. Night Shyamalan’s psychologische thriller Trap. Bekijk de nieuwe trailer hier.

De films van M. Night Shyamalan staan ​​bekend om hun verrassende eindes, iets dat zeker terug zou moeten komen in zijn nieuwste thriller, Trap.

De tweede trailer voor Trap, die begin augustus in de bioscoop zal verschijnen, begint met een vader en zijn tienerdochter die samen met ongeveer 30.000 medefans het concert van de favoriete popster bijwonen. Deze thriller wijkt af van dede recente projecten van de regisseur, waarbij afgelegen locaties het decor vormden. Denk aan het op een eiland afspelende Old uit 2021 en het landelijke Knock at the Cabin uit 2023.

De vader-seriemoordenaar, die ‘The Butcher’ wordt genoemd, realiseert zich al snel dat de politie een val heeft opgezet bij het concert om hem te vangen. Te midden van de chaos van probeert hij wanhopig de zaal te ontvluchten en de 300 agenten te ontlopen die hem proberen te vangen.

Josh Hartnett schittert als vader Cooper, naast Ariel Donoghue als zijn dochter Riley. Shyamalan’s eigen dochter, Saleka Shyamalan, speelt de popster Lady Raven. De cast wordt aangevuld met Hayley Mills, Alison Pill, Marnie McPhail en Vanessa Smythe.

Bekijk de nieuwe trailer van M Night Shyamalan’s nieuwe film bovenaan en ga begin augustus naar de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram