TRAILER: A24 strikt Hugh Grant voor nieuwe horrorfilm ‘Heretic’

heretic trailer A24 Hugh Grant

TRAILER: A24 strikt Hugh Grant voor nieuwe horrorfilm ‘Heretic’

A24 strikt Hugh Grant voor nieuwe horrorfilm Heretic. De film gaat half november in première en de trailer kijk je hier.

A24 is terug met een gloednieuwe horrorfilm. Het gevierde onafhankelijke entertainmentbedrijf heeft nu de officiële trailer onthuld voor een zijn nieuwste griezelfilm, getiteld Heretic.

Voor het komende project riep A24 de hulp in van Hugh Grant om de film te leiden. De horrorthriller, geregisseerd en geschreven door Scott Beck en Bryan Woods, volgt het verhaal van twee jonge vrouwen, christelijke missionarissen, die in het verkeerde huis terechtkomen terwijl ze hun geloof proberen te verspreiden.

De jonge vrouwen komen er al snel achter dat meneer Reed (gespeeld door Hugh Grant) een kwaadaardig complot in gedachten heeft waarbij de twee missionarissen hun geloof in een kat-en-muisspel moeten bewijzen om uit het huis te ontsnappen.

Naast Grant spelen ook Sophie Thatcher en Chloe East in de film. Hoewel de trailer niet expliciet duidelijk maakt wat er in de labyrintische nachtmerrie schuilgaat, is het duidelijk dat gevaar en misschien wel de dood op de loer ligt.

De laatste tijd heeft A24 het aantal horrorfilms opgevoerd, een handtekening van het bedrijf. Zo bracht A24 onlangs ook de trailer uitgebracht voor The Front Room met Brandy in de hoofdrol, die de chaos volgt wanneer Belinda’s (gespeeld door Brandy) schoonmoeder bij haar familie intrekt.

Bekijk de Heretic-trailer boveneen en check de film in de bioscoop in november 2024.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram