TRAILER: Doodenge eerste beelden tonen remake vampierenfilm ‘Nosferatu’

Nosferatu trailer

TRAILER: Doodenge eerste beelden tonen remake vampierenfilm ‘Nosferatu’

De eerste trailer voor Nosferatu van regisseur Robert Eggers is hier. Verwacht een bloedstollende remake van de vampierenfilm.

De eerste blik op Robert EggersNosferatu-film is onthuld. De film zal pas de tweede remake zijn van de beroemde Duitse horror, waarvan de laatste alweer in 1979 werd uitgebracht.

De originele stomme film Nosferatu: A Symphony of Horror debuteerde in 1922 als een ongeoorloofde bewerking van de Dracula-roman van Bram Stoker. De erfgenamen van Stoker klaagden het team achter de film aan en een rechtbank beval dat alle kopieën moesten worden vernietigd. Een paar overleefden het echter, en de film werd beschouwd als een van de beroemdste horrorfilms van de 20e eeuw.

Eggers, die vooral bekend is van The Lighthouse en The Northman, begon bijna tien jaar geleden met het aanpassen van de film naar eigen visie. Lily Rose-Depp schittert als Ellen Hutter, naast Bill Skarsgård als graaf Orlok en Nicholas Hoult als Thomas Hutter.

Thomas bezoekt graaf Orlok – die in het geheim een ​​vampier is – om hem een ​​huis te verkopen, maar nadat Orlok een portret van Ellen ziet, raakt hij verliefd op de vrouw en smeedt hij plannen om haar bloed te drinken.

De teaser begint met een scène waarin Depp schreeuwt voordat we overgaan op beelden van de stadsmensen die worstelen met een reeks mysterieuze sterfgevallen, iets wat ze toeschrijven aan ratten van een plaatselijk schip dat een plaag veroorzaakt.

De hoofdcast wordt aangevuld met Aaron Taylor-Johnson, Emma Corrin, Ralph Ineson, Simon McBurney en Willem Dafoe.

Bekijk de eerste teaser voor Nosferatu bovenaan. De film gaat rond de kerstperiode in december in première in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram