Netflix blaast MTV’s populaire show ‘Pimp My Ride’ nieuw leven in

MTV Pimp My Ride bij netflix

Netflix blaast MTV’s populaire show ‘Pimp My Ride’ nieuw leven in

MTV’s populaire custom auto-show Pimp My Ride keert terug bij Netflix als Resurrected Rides. Uw gasteer is comedian Chris Redd.

MTV Pimp My Ride bij netflix

Netflix blaast een van de hitshows van MTV uit de beginjaren nieuw leven in. De streamer gaat een nieuwe versie van de auto-makeover-serie Pimp My Ride uitzenden, nu toepasselijk getiteld Resurrected Rides.

De originele show Pimp My Ride liep tussen 2004 en 2007, zes seizoenen lang, en bracht verschillende spin-offs voort, waaronder een serie die uitsluitend gewijd was aan pick-up trucks. De nieuwe versie van de show wordt gepresenteerd door cabaretier en Saturday Night Live-aluin Chris Redd, samen met een team van monteurs.

De originele show werd bekritiseerd omdat deze verschillende elementen van de zou vervalsen. Zo beschuldigden sommigen MTV ervan de huizen te huren die zogenaamd toebehoorden aan de deelnemers aan de show. Andere deelnemers zeiden dat hun auto’s niet meer konden rijden nadat ze de cosmetische “verbeteringen” hadden gekregen.

Resurrected Rides zal een meer komische benadering van de auto-make-overs hanteren. Uitvoerend producenten Rick Hurvitz en Ari Shofet van Pimp My Ride keren terug om de nieuwe serie te produceren.

“We hebben de geest en kennis uit de originele [serie] overgenomen en deze opnieuw bedacht met een hilarische presentator, een gloednieuwe cast en de oogverblindende technologie en cultuur van vandaag”, zei Hurvitz.

Resurrected Rides gaat op 24 juli in première op Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram