Eerste blik op HBO’s nieuwste ‘Game of Thrones’-spinoffserie ‘A Knight of the Seven Kingdoms’

nieuwe Game of Thrones Spinoff Serie - A Knight of the Seven Kingdoms

Eerste blik op HBO’s nieuwste ‘Game of Thrones’-spinoffserie ‘A Knight of the Seven Kingdoms’

We hebben een eerste blik op HBO’s nieuwste Game of Thrones-spinoffserie A Knight of the Seven Kingdoms.

nieuwe Game of Thrones Spinoff Serie - A Knight of the Seven Kingdoms

HBO heeft een eerste blik gedeeld op A Knight of the Seven Kingdoms, de aankomende spin-offserie van Game of Thrones.

‘Een eeuw vóór de gebeurtenissen in Game of Thrones dwaalden twee onwaarschijnlijke helden door Westeros… een jonge, naïeve maar moedige ridder, ser Duncan the Tall, en zijn kleine schildknaap, Egg. Het speelt zich af in een tijdperk waarin de Targaryen-linie nog steeds de ijzeren troon in handen heeft en de herinnering aan de laatste draak nog niet uit de levende herinnering is verdwenen. Grote lotsbestemmingen, krachtige vijanden en gevaarlijke heldendaden wachten allemaal op deze onwaarschijnlijke en onvergelijkbare vrienden”, aldus de officiële lezing.

Een bewerking van de novelle The Hedge Knight van George R.R. Martin, is de productie van deze nieuwste serie inmiddels begonnen in Belfast, Ierland, met in de hoofdrollen Peter Claffey en Dexter Sol Ansell, evenals Finn Bennett als Aerion Targaryen, Bertie Carvel als Baelor Targaryen, Tanzyn Crawford als Tanselle, Daniel Ings als Ser Lyonel Barotheon en Sam Spruell als Maekar Targaryen.

Sarah Adina Smith en Owen Harris zullen elk drie afleveringen regisseren, waarbij de laatste ook uitvoerend zal produceren met Ryan Condal, Vince Gerardis en Sarah Bradshaw. Martin en Ira Parker zullen als schrijvers dienen.

Bekijk de foto bovenaan en blijf op de hoogte via MANNENSTYLE voor een officiële trailer en releasedatum.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram