TRAILER: ‘Alien: Romulus’ half augustus in de bioscoop

alien romulus trailer

TRAILER: ‘Alien: Romulus’ half augustus in de bioscoop

Een nieuwe Alien: Romulus trailer stream je hier. De film moet half augustus in de bioscoop verschijnen.

Afgelopen maart onthulde de Alien-franchise de teaser-trailer voor de aankomende titel Alien: Romulus. Hoewel fans er enthousiast van werden, bood de visual slechts een kleine glimp van wat komen gaat. Nu kunnen zij  zich écht voorbereiden op de nieuwste toevoeging aan de filmfranchise, aangezien 20th Century Studios de officiële trailer van de film heeft uitgebracht.

Alien: Romulus brengt de fenomenaal succesvolle Alien-franchise terug naar zijn roots: terwijl ze de diepe uiteinden van een verlaten ruimtestation opruimen, komt een groep jonge ruimtekolonisten oog in oog te staan ​​met de meest angstaanjagende levensvorm in het universum”, leest een beschrijving van het entertainmentbedrijf. Op echte Alien-wijze nemen de roofzuchtige wezens het over en terroriseren ze elke mens of levensvorm die in hun buurt komt.

Geregisseerd en geschreven door Fede Alvarez met hoofdproducent Ridley Scott, bestaat de cast van de film uit Caillee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux, Spike Fearn, Isabela Merced, Aileen Wu en meer.

Bekijk de nieuwe officiële trailer bovenaan en houd ons in de gaten voor meer informatie over de nieuwe film Alien: Romulus, die op 14 augustus in de bioscoop verschijnt.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram