TRAILER: ‘Call of Duty: Black Ops 6’ is politieke spionagethriller uit de jaren 90

Call of Duty: Black Ops trailer

TRAILER: ‘Call of Duty: Black Ops 6’ is politieke spionagethriller uit de jaren 90

De eerste Call of Duty: Black Ops 6 trailer is hier en toont een politieke spionagethriller die zich afpeelt in de jaren 90.

Al bijna twintig jaar brengt Activision elk jaar een nieuwe Call of Duty-game uit. De nieuw aangekondigde Call of Duty: Black Ops 6 zal echter het eerste deel in de franchise markeren sinds Microsoft Activision heeft overgenomen. En dankzij een tienjarige deal met Sony zal het spel vanaf 25 oktober beschikbaar zijn op zowel Xbox als PlayStation.

Black Ops 6 is ontwikkeld door Treyarch en Raven Software en plaatst spelers aan het einde van de Koude Oorlog, begin jaren negentig. Nu de VS hun status als ‘politieke supermacht’ hebben bevestigd, is er een macht in de regering geïnfiltreerd, hoewel iedereen die tegen de stroom ingaat als verrader wordt bestempeld.

Spelers moeten clandestien op pad gaan om de samenzwering te onderzoeken en komen uiteindelijk terecht in een “verstrikt web van illegale activiteiten, clandestiene operaties en off-the-record missies.”

Net als eerdere Black Ops-edities is veteraan Frank Woods terug, nu in een rolstoel na een traumatische verwonding door drugsbaron Raul Menendez. Woods assisteert nog steeds de CIA en heeft zelfs een beschermeling, Troy Marshall. Samen werken de twee samen met een ander personage dat haar debuut maakt, CIA-handler Jane Harrow. Terwijl ze de samenzwering ontrafelen, worden technisch genie Felix Neumann en huurmoordenaar Sevati Dumas ingeschakeld om hun compacte team te completeren.

Black Ops 6 introduceert ook twaalf nieuwe multiplayer-maps – twaalf Core 6v6-maps en vier kleine Strike-maps – en de Round-Based Zombies-modus keert terug. De ontwikkelaars zeggen ook dat ze de multiplayer-gameplay, operators en algemene bewegingen in de game hebben vernieuwd.

Bekijk bovenaan de actievolle trailer van Call of Duty: Black Ops 6. De game verschijnt op 25 oktober voor Xbox en PlayStation.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram