‘Peaky Blinders’-film met Cillian Murphy gaat in première op Netflix

Peaky Blinders Film Cillian Murphy Netflix

‘Peaky Blinders’-film met Cillian Murphy gaat in première op Netflix

De aankomende Peaky Blinders-film met Cillian Murphy zal in première op Netflix. De trailer en releasedatum moeten snel volgen.

Peaky Blinders Film Cillian Murphy Netflix

De Peaky Blinders-film gaat officieel in première op Netflix. Variety meldt dat de film zal worden geregisseerd door seizoen één-regisseur Tom Harper en wordt geschreven door de maker van de serie, Steven Knight, die ook zal coproduceren naast Caryn Mandabach, Guy Heeley en ster Cillian Murphy.

Murphy zal tevens terugkeren om zijn rol als Thomas Shelby opnieuw te vertolken. “Het lijkt erop dat Tommy Shelby nog niet klaar was met mij… Het is erg bevredigend om opnieuw samen te werken met Steven Knight en Tom Harper aan de filmversie van ‘Peaky Blinders.’ Dit is er een voor de fans”, zei de acteur in een verklaring.

“Toen ik ‘Peaky Blinders’ meer dan tien jaar geleden voor het eerst regisseerde, wisten we niet wat de serie zou worden, maar we wisten wel dat er iets in de alchemie van de cast en het schrijven zat dat explosief aanvoelde. ‘Peaky’ is altijd een verhaal over familie geweest – en daarom is het ongelooflijk spannend om herenigd te worden met Steve en Cillian om de film op Netflix naar een publiek over de hele wereld te brengen”, voegde Harper eraan toe.

“Ik ben echt heel blij dat deze film gaat gebeuren”, vertelde Knight. “Het wordt een explosief hoofdstuk in het ‘Peaky Blinders’-verhaal. Geen enkele beperking. Vol over ‘Peaky Blinders’ in oorlog.”

Details over het plot en de rest van de cast moeten nog worden aangekondigd, maar de productie zal ergens dit jaar beginnen in samenwerking met BBC Film.

Houd ons in de gaten voor een officiële trailer en releasedatum.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram