Meer dan 30 adidas YEEZY sneakers gelanceerd voor YEEZY Day Restock

2024 adidas yeezy day restock

Meer dan 30 adidas YEEZY sneakers gelanceerd voor YEEZY Day Restock

Meer dan 30 adidas YEEZY sneakers zijn gelanceerd voor YEEZY Day Restock en nog meer zijn onderweg. Welke koop jij?

2024 adidas yeezy day restock

adidas heeft meer dan 30 YEEZY-modellen gedropt als onderdeel van een enorme YEEZY Day Restock. De grote release, waarover in mei voor het eerst geruchten gingen, omvat bijna elk tijdperk van Kanye’s samenwerking met het merk, variërend van modellen als de baanbrekende YEEZY BOOST 350 V2 tot recentere hits als de YEEZY Slide en de YEEZY KNIT RNNR.

Het merk en de artiest/ontwerper kondigden hun samenwerking formeel aan in december 2013. In de daaropvolgende tien jaar groeide de lijn uit tot een gigantische onderneming, aangezien de verkopen van YEEZY op koers lagen om in 2022 $1,8 miljard te bereiken, voordat Adidas de samenwerking beëindigde vanwege Ye’s frequente publieke kritiek op het merk – onder meer door te zeggen dat Adidas nooit om zijn goedkeuring heeft gevraagd bij de implementatie van YEEZY Day – en zijn overdaad aan antisemitische opmerkingen.

Op het moment van schrijven zijn er meer dan 30 verschillende YEEZY-stijlen (zowel maten voor volwassenen als kinderen) beschikbaar in de adidas-webwinkel en de CONFIRMED-app van het merk, terwijl verschillende andere paren zijn gemarkeerd met een ‘Coming Soon’-tag. Eerdere berichten gaven aan dat de stijlen tot 14 juni zullen worden uitgerold. Alle verkopen zijn definitief – er zijn geen retourzendingen of ruilingen mogelijk.

2024 adidas yeezy day restock

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram