Balenciaga’s Platform sneaker is voor hen die op grote voet leven

Balenciaga Platform Sneaker

Balenciaga’s Platform sneaker is voor hen die op grote voet leven

De nieuwe Balenciaga Platform Sneaker is gemaakt voor hen die op grote voet leven en rust op een platform van vijftien centimeter.

Balenciaga Platform Sneaker

Het nieuwste schoenenaanbod van Balenciaga is voor grote stappen – letterlijk. Zittend op een 15,5 cm platform – ofwel 6,2 inch – tilt de nieuwe “Platform Sneaker” van het label zijn dragers naar indrukwekkende nieuwe hoogten.

De sneaker maakt deel uit van Balenciaga’s voorjaarscollectie 2025, die morgen in China te zien zal zijn, en sluit aan bij de beproefde, versleten en dikke schoenenesthetiek van het label – een thema dat consistent blijft in veel van Balenciaga’s statement-sneakers, zoals de Summer 2024 Cargo Sneaker en Fall 2024’s 10XL.

De sneakers zijn gemaakt met mesh-onderlagen en zijn ademend, ondanks de overweldigend gelaagde look. Gedompeld in tinten rood, zilver, wit en zwart – en geaccentueerd met opzettelijke scheuren, tranen en tekenen van slijtage – neemt het silhouet een ronde vorm aan, afgewerkt met het torenhoge, gelaagde vijftien centimeter hoge platform aan de onderkant.

Bekijk de sneaker in de beelden hieronder en houd de volledige lente 2025-collectie van Balenciaga in de gaten – die op donderdag 30 mei in Shanghai zal worden getoond en live zal worden gestreamd via de officiële website van het label.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Balenciaga (@balenciaga)

De Spring 2025-collectie van Balenciaga is verder uitgerust met een hele reeks statement-schoenen, waaronder de Giant Boot die je hierboven ziet, op diens beurt geplaatst bovenop een verbluffend platform van bijna 18 centimeter.

Het is onduidelijk of de collectie, inclusief Platform Sneaker, direct na de catwalkshow te koop zal zijn, dus houd ons in de gaten voor meer details zodra beschikbaar.

Balenciaga Platform Sneaker

Balenciaga Platform Sneaker

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram