TRAILER: Eddie Murphy keert terug als rechercheur Axel Foley in rebootfilm ‘Beverly Hills Cop’

Beverly Hills Cop: Axel F trailer

TRAILER: Eddie Murphy keert terug als rechercheur Axel Foley in rebootfilm ‘Beverly Hills Cop’

Eddie Murphy keert terug als rechercheur Axel Foley in de nieuwe Beverly Hills Cop: Axel F trailer. De reboot komt uit bij Netflix.

Eddie Murphy herneemt zijn rol als rechercheur Axel Foley voor het vierde deel in de Beverly Hills Cop-franchise, 30 jaar na Beverly Hills Cop III. De film kreeg halverwege de jaren negentig aanvankelijk groen licht, maar werd uiteindelijk toch geschrapt. Een andere poging  in 2006 liep ook op niets uit. Nu, 18 jaar later, is het wel zover.

Beverly Hills Cop: Axel F zal eindelijk op ons scherm te zien zijn, met een langverwachte terugkeer van Foley naar Los Angeles nadat er een bedreiging is geuit voor het leven van zijn vervreemde dochter. Foley bundelt zijn krachten met zijn dochter Jane (Taylour Paige), die werkt als strafrechtadvocaat, samen met Jane’s ex-vriend, rechercheur Bobby Abbott (Joseph Gordon-Levitt). Samen beginnen de drie een uitgestrekte, actievolle samenzwering te ontrafelen die hen door Los Angeles voert.

Rechter Judge en Kevin Bacon zijn naast Paige en Gordon-Levitt toegevoegd aan de cast. John Ashton keert eveneens terug binnen de franchise, als de voormalige rechercheur John Taggart, die nu als sergeant werkt. Paul Reiser herneemt zijn rol als rechercheur Jeffrey Friedman, Foley’s voormalige partner in Beverly Hills Cop II.

Bekijk de nieuwe Beverly Hills Cop: Axel F traile bovenaan en check de film op 3 juli exclusief bij Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram