Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG onderweg in “Dark Pony/Pink Oxford”

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Dark Pony/Pink Oxford"

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG onderweg in “Dark Pony/Pink Oxford”

Een Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG “Dark Pony/Pink Oxford” is onderweg. De nieuwe sneaker komt echter in beperkte maten.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Dark Pony/Pink Oxford"

Eerder deze week meldden we dat Travis Scott volgend jaar met een nieuw paar Air Jordan 1 Low OG’s komen ter ere van het 40-jarig jubileum van Nike’s Air Jordan 1.

Na het bericht over een ‘Velvet Brown’ en ‘Sail/Shy Pink’ Air Jordan 1 Low, zou Scott zich ook voorbereiden op het uitbrengen van een ‘Dark Pony/Pink Oxford’-colorway . Helaas wel voor dames, zo meldde Sneakermarketro als eerste, dat het nieuws bracht met behulp van een mock-up van de nieuwe schoen.

Een wit lederen teen- en hiellipje geven contrast met een donkerbruine suède body. Lichtroze verschijnt in de zool van de Air Jordan 1 Low en vormt de Swoosh, die in de omgekeerde richting is geplaatst.

Net als bij de eerdere samenwerkingen met Scott is het hiellipje subtiel voorzien van het Cactus Jack-merklogo. De release zal naar verluidt worden verpakt in een exclusieve doos.

De sneaker zal naar verwachting ergens in de lente van 2025 in de winkels en online verschijnen. Met een prijs van $ 150 zullen damesmaten, evenals peuter- en kleutermaten worden aangeboden. De grootste damesmaten zullen echter natuurlijk ook geschikt zijn voor heren met een kleinere maat.

Fotocredits: Sneakermarketro

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram