Restaurant The SIREN biedt op het Amsterdamse Rokin een betoverende wereld

The SIREN amsterdam

Restaurant The SIREN biedt op het Amsterdamse Rokin een betoverende wereld

Het nieuwe restaurant The SIREN in Amsterdam biedt op het Rokin een betoverende wereld vol culinaire hoogtepunten.

The SIREN amsterdam

Deze maand wordt het Rokin in Amsterdam verrijkt met de betoverende aanwezigheid van The SIREN, een gloednieuwe culinaire hotspot voor mediterrane gerechten, cocktails en entertainment. Met zijn weelderige design, uitzonderlijke keuken en levendige ambiance belooft The SIREN een onvergetelijke dinerervaring

Dit voorjaar ontkomt niemand aan de verleidelijke lokroep van The SIREN. In mei wordt in het dubbele, statige grachtenpand aan de gloednieuwe boulevard van het Rokin The SIREN gelanceerd. Deze nieuwe culinaire hotspot in Amsterdam komt uit de koker van het team achter SECRET GARDEN en is een restaurant, bar en ontmoetingsplek waar je kunt genieten van het beste dat de Zuid-Europese Mediterrane keuken te bieden heeft.

The SIREN laat gasten kennismaken met de uitbundige weelde, extravagantie en uitmuntende cuisine die het Mediterrane gebied rijk is. Een verleidelijk aanbod van gerechten uit Spanje, Frankrijk, Italië en Griekenland wordt geserveerd binnen een volstrekt uniek concept waar service, ambiance en kwaliteit voorop staan. Eerder was hetzelfde team al verantwoordelijk voor SECRET GARDEN, waar veel impact mee werd gemaakt in de hoofdstad.

The SIREN amsterdam

In een dynamische, grootse ruimte met open verdiepingen wordt hier gegeten, gedronken, genoten en geflirt met het leven. “We creëren een ruimte die gasten meeneemt naar een wereld van magische verleiding”, zo stelt eigenaar Mike Poppes. “Met The SIREN als symbool nodigen wij onze gasten uit om te genieten van de beste gerechten en cocktails, omringd door een weelderig design en bruisende energie.”

In de grote ruimte met open vloeren lopen een restaurant met 160 zitplaatsen, een lounge met 60 zitplaatsen plus cocktailbar en een exclusief privé-eetgedeelte voor maximaal 22 gasten naadloos in elkaar over. De schoonheid en diversiteit van het Middellandse Zeegebied zijn door Architect Will Erens van Too Many Agencies weerspiegeld in het interieur, waarin marmeren en koperen accenten voor een caleidoscopisch effect zorgen dat geïnspireerd is op lichtstralen onder water.

Vanuit grote hoogte aanschouwt The SIREN, een beeld van een beeldschone siren, de gebeurtenissen die zich ontvouwen. Will Erens: “Het resultaat is een werkelijk unieke dinerervaring die gasten meeneemt naar een wereld van ongeëvenaarde schoonheid en luxe, waarin elke hoek van de ruimte elegantie en verfijning uitstraalt.”

Het culinaire aanbod in The SIREN is even voortreffelijk als divers. Van huisgemaakte pasta’s en broden tot verse zeevruchten en vleeswaren, elk gerecht wordt met precisie en passie bereid door Executive Chef Lein Schoe en Head-Chef Michael Mulas, beiden bekend om hun expertise in de mediterrane keuken.

The SIREN amsterdam

Als aanvulling op de uitzonderlijke kaart is er een zorgvuldig samengesteld wijn- en cocktailmenu, met exclusieve selecties die de rijke smaken van het Middellandse Zeegebied vieren. De champagnekar met de meest feestelijke flessen is altijd in de buurt. Met slechts één druk op de champagne-knop, waar elke tafel van is voorzien, komt de champagnekar direct aan je tafel.

Daarnaast biedt The SIREN een open keukenconcept, waar gasten niet alleen van heerlijke gerechten kunnen genieten, maar ook de mogelijkheid hebben om aan de keuken te zitten en de culinaire magie van dichtbij te ervaren. Daarbij kan je genieten van een exclusief cocktailaanbod dat je meeneemt langs zonovergoten kusten.

Geleid door een team van veteranen uit de sector, waaronder General Manager Jules Bouillon, is The SIREN klaar om een must-visit bestemming te worden. Of je nu geniet van een ontspannen lunch met oesters en rauwe vis of de hele nacht danst op de klanken van livemuziek en dj’s; niemand kan de lokroep van The SIREN weerstaan.

The SIREN
Rokin 83, 1012 KL Amsterdam
info@thesirenamsterdam.com
+31 20 123 4567

The SIREN amsterdam

The SIREN amsterdam

The SIREN amsterdam

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram