‘The Lord of the Rings’ saga gaat door met nieuwe film ‘The Hunt for Gollum’

The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum andy serkis

‘The Lord of the Rings’ saga gaat door met nieuwe film ‘The Hunt for Gollum’

Nieuwe film The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum zet saga voort en wordt geregisseerd door Andy Serkis.

The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum andy serkis

In 2009 creëerde Lord of the Rings diehard=fan en indiefilmmaker Chris Bouchard een fanfilm genaamd The Hunt for Gollum. De niet-geautoriseerde productie was wel gebaseerd op de originele J.R.R. Tolkien-boeken. Bouchard maakte de film met een budget van slechts $ 5.000 en bracht hem gratis online uit. De film is sindsdien meer dan 15 miljoen keer bekeken.

Warner Bros. komt nu met een eigen film gewijd aan de verhaallijn. Met de werktitel Lord of the Rings: The Hunt for Gollum, moeten officiële plotdetails nog worden onthuld, maar het is waarschijnlijk dat de film zich op dezelfde manier zal concentreren op Gandalfs zoektocht naar Gollum.

De film staat gepland voor release in 2026, bevindt zich nog in de beginfase van ontwikkeling en er wordt aan een script gewerkt. Andy Serkis, die Gollum in de originele films speelde, zal zijn rol opnieuw vertolken en bovendien de regie op zich nemen.

Peter Jackson, die de originele trilogie regisseerde, is eveneens terug aan boord, ditmaal als producer, samen met zijn partners Fran Walsh en Philippa Boyens. Serkis, Ken Kamins en Jonathan Cavendish zijn uitvoerend producenten.

Houd ons in de gaten voor meer nieuws rondom de nieuwe Lord of the Rings-film over Gollum.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram