Porsche’s eerste hybride 911 voltooit strenge tests

hybride Porsche 911

Porsche’s eerste hybride 911 voltooit strenge tests

De nieuwe hybride Porsche 911 voltooit strenge tests en overtreft zijn voorganger op de Nürburgring Nordschleife met 8,7 seconden.

hybride Porsche 911

Porsche heeft de succesvolle voltooiing aangekondigd van zijn langverwachte hybride 911, wat een belangrijke verandering markeert voor de iconische sportwagen. Na een robuust mondiaal testprogramma is de nieuwe 911 Hybrid klaar voor massaproductie en staat hij klaar om rijprestaties te verbeteren met zijn dynamische hybridetechnologie.

Frank Moser, Vice President van Model Line 911 en 718, benadrukte het belang van de ontwikkeling en zei: “Voor het eerst in zijn 61-jarige geschiedenis zal de 911 een hybride systeem bevatten dat gericht is op het verbeteren van de dynamiek van het voertuig.” Deze innovatie heeft een rigoureus testtempo ondergaan onder extreme omstandigheden over de hele wereld – van de arctische kou tot de hitte van Dubai, waardoor de veerkracht ervan in diverse omgevingen werd gewaarborgd.

Een belangrijk hoogtepunt van de capaciteiten van de hybride 911 werd gedemonstreerd op de Nordschleife van de Nürburgring, waar hij zijn voorganger met 8,7 seconden overtrof. Porsche-merkambassadeur Jörg Bergmeister merkte de superieure prestaties van de hybride op en schreef deze toe aan verbeterde grip en kracht, samen met de snelle reactie van het hybridesysteem. Het testmodel bevatte standaard wegbanden en een optionele aerokit met een vaste achtervleugel voor meer stabiliteit bij hoge snelheden.

Dit geavanceerde model belooft niet alleen een verbeterde efficiëntie, maar ook superieure prestaties die geen concessies doen aan de vermaarde technische uitmuntendheid van Porsche. Met meer dan vijf miljoen kilometer ontwikkelingsgericht rijden om perfectie te garanderen, zal de nieuwe hybride 911 op 28 mei officieel in première gaan als onderdeel van een wereldwijde Porsche-uitzending via het officiële YouTube-kanaal van de autofabrikant.

hybride Porsche 911

hybride Porsche 911

hybride Porsche 911

hybride Porsche 911

hybride Porsche 911

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram