TRAILER: ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ seizoen 2 onthult terugkeer favoriete personages

The Rings of Power seizoen 2 trailer

TRAILER: ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ seizoen 2 onthult terugkeer favoriete personages

De nieuwe The Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen 2 trailer onthult de terugkeer van favoriete personages.

Prime Video heeft een nieuwe sneak peek onthuld van het aankomende tweede seizoen van de hitserie The Lord of the Rings: The Rings of Power. Het eerste seizoen van de serie was een succes en de grootste release in de geschiedenis van Prime Video, bekeken door meer dan 100 miljoen mensen wereldwijd.

Vandaag maakt Prime Video bekend dat The Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen twee donderdag 29 augustus exclusief op Prime Video verschijnt. De teaser trailer neemt ons mee op een reis vol actie, naar het Tweede Tijdperk van J.R.R. Tolkien, en toont de terugkeer van Charlie Vickers in de rol van Sauron, een van ’s werelds grootste literaire schurken, die zijn wraakzuchtige zoektocht naar totale macht voortzet. Ook verwelkomt het tweede seizoen veel favoriete personages, waaronder Galadriel, Elrond, Prins Durin IV, Arondir en Celebrimbor.

In het tweede seizoen van The Rings of Power moet de duistere heer Sauron, verstoten door Galadriel, vertrouwen op zijn eigen slinksheid om zijn kracht weer op te bouwen. De creatie van de Rings of Power stelt hem in staat om alle volkeren van Middle Earth te binden aan zijn sinistere wil. Voortbouwend op seizoen één, dompelt het nieuwe seizoen zelfs de meest geliefde personages onder de duisternis. Elfen en dwergen, orcs en mensen, tovenaars en Harfoots zullen hun plaats moeten vinden in een wereld die op de rand van onheil komt te staan. Terwijl vriendschappen onder druk komen te staan en koninkrijken uiteen vallen, moeten ze vechten om vast te houden aan wat voor hen het allerbelangrijkst is… elkaar.

Het nieuwe seizoen waarin de legendarische schurk van Tolkien, Sauron, terugkeert naar Middle Earth is vanaf donderdag 29 augustus exclusief te zien op Prime Video.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram