TRAILER: Lupita Nyong’o en Joseph Quinn proberen te ontsnappen aan aliens ‘A Quiet Place: Day One’

A Quiet Place: Day One trailer

TRAILER: Lupita Nyong’o en Joseph Quinn proberen te ontsnappen aan aliens ‘A Quiet Place: Day One’

Tweede A Quiet Place: Day One trailer toont meer van Lupita Nyong’o en Joseph Quinn in John Krasinski’s post-apocalyptiasche horror prequel.

In de tweede officiële trailer van Paramount PicturesA Quiet Place: Day One gaan we mee terug in de tijd, naar het echte begin van de invasie van buitenaardse wezens. De film is een prequel binnen de post-apocalyptische horrorfranchise van John Krasinski, met in de hoofdrollen Lupita Nyong’o en Joseph Quinn.

Terwijl in de recente films de invasie van buitenaardse wezens de aarde reeds heeft verwoest en de personages heeft gedwongen zich te verstoppen en geen geluid te maken, gaat deze film terug naar het begin en wordt uitgelegd hoe het allemaal begon. Je verstoppen in stilte wordt een kunstvorm die de personages moeten leren, en velen leren het op de harde manier. Kort en krachtig luidt de synopsis van de film: “Ervaar de dag waarop de wereld stil werd.”

De tweede trailer, geregisseerd door Michael Sarnoski, geeft een dieper inzicht in de personages van Nyong’o en Quinn terwijl ze proberen de plotselinge aankomst van de chaotische buitenaardse invasie te overleven. In de cast zijn ook Alex Wolff en Djimon Hounsou te zien.

Bekijk de tweede trailer bovenaan en bekijk de prequel in de bioscoop vanaf 27 juni.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram