PUMA’s nieuwe supersneaker springt naar nieuwe hoogten

PUMA FAST-RB Nitro Elite

PUMA’s nieuwe supersneaker springt naar nieuwe hoogten

De hielcomponent van de nieuwe PUMA FAST-RB Nitro Elite sneaker bevindt zich in de lucht met een tussenzool boordevol technologie.

PUMA FAST-RB Nitro Elite

De schoenenafdeling van PUMA gaat naar een hoger niveau met een geheel nieuwe superschoen. Het hardloopmodel, naar verluidt de FAST-RB Nitro Elite genoemd, is het nieuwste model dat aan de oppervlakte komt onder de Fast-R hardlooplijn van het Duitse sportkledingmerk. Een ware poging om de zwaartekracht te testen.

Het model, dat vorige maand stilletjes op het internet begon te verschijnen, heeft een hielcomponent met structuur die in de lucht van de grond komt. Het silhouet is gebouwd om op te springen en zorgt voor balans aan de voorkant van de voet, waar een hellingachtige buitenzool gelaagde en golvende middenzoolsecties ondersteunt, die de snelheid en prestaties van de drager lijkt te verhogen met een geavanceerde constructie.

PUMA’s NITRO-letters verschijnen op de achterkant van het ontwerp, wat aangeeft dat de tussenzool van het model is gepompt met de NITRO ELITE-technologie van het label, die de demping maximaliseert en zorgt voor een toename van 46% in energierendement ten opzichte van zijn vroegere modellen. Het bovenwerk maakt gebruik van gemengde materialen, met suède zijpanelen bovenop een ademende mesh-basis. Aan de achterkant van de schoen zorgt een flexibele kraag voor eenvoudig aan- en uittrekken.

PUMA FAST-RB Nitro Elite

 

PUMA heeft nog geen releasedatum voor de FAST-RB Nitro Elite gedeeld, noch de kleurstellingen van het nieuwe model bevestigd. De online beschikbare afbeeldingen omvatten echter crèmezwarte, geheel zwarte en blauwgroene edities.

Bekijk hieronder een eerste blik op de PUMA FAST-RB Nitro Elite supersneaker.

PUMA FAST-RB Nitro Elite

Fotocredits: @le.syndrome/@runnerbonvivant

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram