Dior gaat eerste spa in openen in Dubai

Dior Spa Dubai

Dior gaat eerste spa in openen in Dubai

De Dior Spa Dubai biedt onder meer luxe massages in The Lana, een Dorchester Collection Hotel.

Dior Spa Dubai

Dior staat bekend om diens variëteit aan Franse luxe op het gebied van mode, schoenen, accessoires, geuren en zelfs beauty. Maar nu tilt het modehuis haar visie op luxe naar een nog hoger niveau, door een spa te openen in Dubai. Heeft iemand zin in een luxe massage?

De 1,312 vierkante meter grote spa, gelegen in Dubai, zal bovenop The Lana, een Dorchester Collection-hotel, worden geplaatst. Met een natuurlijk ogend kleurenpalet, komt de ruimte tot leven in zachte tinten crème en beige naast licht hout. Het zal echter accenten van blauw en wit bevatten, aangezien het interieur door Gilles & Boissier de bekende Toile de Jout-print van het merk op dekens en zachte kussens zal bevatten.

De spa zal naast een tweepersoonssuite vijf eenpersoonskamers huisvesten. Maar naast de indeling en vormgeving zijn de hoogtepunten natuurlijk het dienstenaanbod. De behandellijst omvat gezichtsbehandelingen voor vrouwen en mannen, diensten gericht op het vrijmaken van spieren, D-sculpt voor lichaamsversteviging, hydrfacials en meer. Een hoogtepunt is de Dior Stone Therapy, waarbij gebruik wordt gemaakt van halfedelstenen, micro-abrasietechnologie en lichte LED-therapie.

De plek zou niet compleet zijn zonder een paar Dior-aanbiedingen. Daarom zal de ruimte ook een boetiek huisvesten die Dior-merken verkoopt, zoals L’Or de Vie, Rouge Premier, Dior Prestige en meer.

De debuutspa van Dior in Dubai wordt op 15 april geopend.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram