TRAILER: Megan Fox duikt op in ‘The Expendables 4’ naast Sylvester Stallone, Jason Statham en vele anderen

The Expendables 4 trailer

TRAILER: Megan Fox duikt op in ‘The Expendables 4’ naast Sylvester Stallone, Jason Statham en vele anderen

Megan Fox duikt op in de eerste The Expendables 4 trailer naast Sylvester Stallone, Jason Statham en vele anderen. De film komt dit najaar uit.

De langverwachte officiële trailer voor The Expendables 4 is uitgebracht en fans van de filmfranchise kunnen uiteraard rekenen op een flinke portie aan keiharde actie en stevige dialogen.

Het vierde hoofdstuk uit de Expendables-serie hoopt het aanhoudende succes van de beroemde franchise opnieuw naar de wereld te brengen. In het verleden brachten de films wereldwijd meer dan $ 804 miljoen op.

Deze aankomende film zal het publiek opnieuw kennis laten maken met de titulaire personages — Sylvester Stallone als Barney Ross, Jason Statham als Lee Christmas, Dolph Lundgren als Gunner Jensen en Randy Couture als Toll Road.

De groep elite-huursoldaten werkt opnieuw samen voor de vierde film, ditmaal om te proberen een Derde Wereldoorlog te voorkomen. Zwaar bewapend en met speciale vaardigheden vormen de vier de laatste verdedigingslinie om de wereld te beschermen. In deze vierde editie zullen nieuwe leden zich bij het team voegen met hun verschillende vechttactieken en -stijlen. Nieuwkomers in de franchise zijn 50 Cent, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran en Andy Garcia.

Statham voegt zich bij Kevin King-Templeton, Les Weldon en Yariv Lerner als producent van de film, terwijl het script is geschreven door Kurt Wimmer & Tad Daggerhart en Max Adams. De verhaallijn is gebaseerd op een verhaal van Spenser Cohen en Wimmer & Daggerhart. Scott Waugh leidt de film als regisseur.

The Expendables 4 verschijnt medio september in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram