De nieuwe adidas YEEZY SLIDE “MX Moon” al gezien?

adidas YEEZY SLIDE "MX Moon"

De nieuwe adidas YEEZY SLIDE “MX Moon” al gezien?

We hebben een eerste blik op de nieuwe adidas YEEZY SLIDE “MX Moon”. YEEZY lanceert de eerste niet-monochrome release van het model.

adidas YEEZY SLIDE "MX Moon"

Er komen nog verschillende releases aan vanuit Kanye West en adidas, waaronder nieuwe kleurstellingen voor de diverse YEEZY-modellen. Zo is er een nieuwe “MX Moon”-kleurstelling voor de YEEZY SLIDE onderweg.

Traditioneel gezien heeft de adidas YEEZY SLIDE een monochrome look die volledig draait om de direct herkenbare vorm van het silhouet. Sinds 2021 doen er echter geruchten de ronde dat Y’e and adidas de gemengde “MX”-kleurstelling naar de slipper zou brengen. Een gelekte preview in “MX Moon” toont aan dat het eindelijk tijd is voor de YEEZY SLIDE om meerdere kleuren aan te nemen. De met EVA-schuim geïnjecteerde constructie heeft een lichtgrijze basis met overal zwarte en crèmekleurige tinten.

Op het moment van schrijven is er geen release-informatie met betrekking tot de adidas YEEZY SLIDE “MX Moon” aangekondigd door de het Duitse sportmerk. De verwachting is echter dat de YEEZY slippers in de komende maanden via verkrijgbaar zullen zijn.

adidas YEEZY SLIDE "MX Moon"

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram