TRAILER: ‘Insidious: The Red Door’ heeft een laatste bloedstollende trailer gekregen

Insidious The Red Door trailer

TRAILER: ‘Insidious: The Red Door’ heeft een laatste bloedstollende trailer gekregen

Een laatste bloedstollende Insidious: The Red Door trailer is gearriveerd. Hoe verder je reist, hoe angstaanjagender de reis wordt.

Insidious: The Red Door is het laatste deel van de gruwelijke saga van de familie Lambert. Om voorgoed van hun demonen af te komen moeten Josh, gespeeld door Patrick Wilson, en de inmiddels studerende Dalton (Ty Simpkins) dieper dan ooit Het Verder in. Daar worden ze geconfronteerd met het duistere verleden van hun familie en een reeks nieuwe, nog ergere verschrikkingen die achter de rode deur schuilen.

De oorspronkelijke cast van Insidious is terug met Patrick Wilson, die met deze film tevens zijn regiedebuut maakt, Ty Simpkins, Rose Byrne en Andrew Astor. Daarnaast spelen Sinclair Daniel en Hiam Abbass mee. De film is geproduceerd door Jason Blum, Oren Peli, James Wan en Leigh Whannell. Het scenario is geschreven door Scott Teems naar een verhaal van Leigh Whannell dat gebaseerd is op de personages bedacht door Leigh Whannell.

Bekijk de nieuwe Insidious: The Red Door trailer bovenaan. De nieuwe horrorfilm draait vanaf 6 juli a.s. exclusief in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram