GIVEAWAY: Win 2x bioscooptickets voor ‘Transformers: Rise of the Beasts’

Transformers Rise of the Beasts bioscoop kaarten winnen

GIVEAWAY: Win 2x bioscooptickets voor ‘Transformers: Rise of the Beasts’

Bekijk de Transformers: Rise of the Beasts trailer hieronder en doen mee met onze winactie, waarbij je 2x bioscoopkaarten voor deze film kunt winnen.

Transformers: Rise of the Beasts keert terug naar de actie en het spektakel dat wereldwijd zo veel indruk heeft gemaakt op bioscoopbezoekers. De film speelt zich af in de jaren 90, vijf jaar na Bumblebee, en introduceert een geheel nieuw soort Transformers; de Maximals.

Tijdens de strijd die op aarde woedt tussen de Autobots en de Decepticons komen de Maximals naar voren. De vijandelijke dreiging komt in de vorm van Unicron. Unicron, geïntroduceerd in de Transformers-animatie uit 1986, lijkt een robot te zijn, maar is ook in staat om van gedaante te veranderen in een gigantische planeet. Uiteraard zijn diens intenties wereldbedreigend.

De film wordt geregisseerd door Steven Caple Jr.  en kent hoofdrollen voor Anthony Ramos en Dominique Fishback, met daarnaast stemrollen voor o.a. Pete Davidson en Michelle Yeoh.

Transformers: Rise of the Beasts gaat op 8 juni in première in de bioscoop.

Transformers Rise of the Beasts bioscoop kaarten winnenWINACTIE Transformers: Rise of the Beasts

Win twee gratis bioscooptickets voor de nieuwe Transformers-film. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘BEASTS’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten voor twee.

Succes!

Meedoen kan tot 10 juni en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram