Eerste blik op de Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf

Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf

Eerste blik op de Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf

Gelekte beelden tonen eerste blik op de nieuwe Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf sneakers. De nu al gewilde schoenen moeten binnenkort arriveren.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf

Nadat we onlangs Travis Scott’s “UTOPIA” Air Jordan 1 Low “Olive” in beeld kregen, hebben we nu zicht op een andere nieuwe Air Jordan 1 Low-samenwerking van de artiest. Met dank aan xcmade, hebben we nu een eerste blik op de Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf.

De schoen is een mix van “Neutral Olive/Black/Sail/Light Lemon Twist” en heeft een bovenwerk van premium nubuck, leer en mesh. De nubuck basis is gecombineerd met bijpassende nylon tongen en voeringen, samen met witte overlays. Afgezien van de omgekeerde Swooshes, komt de branding in de vorm van Jumpman Golf-tongtags, “Cactus Jack”-motieven, co-branded hielen en bedrukte inlegzolen. Het ontwerp van de schoen wordt afgemaakt met witte tussenzolen en loopklare buitenzolen.

De sneaker-samenwerking komt naar verwachting ook met een speciale verpakking, inclusief extra veters.

De Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf, die naar verluidt € 170 kost, wordt naar verwachting in de komende weken uitgebracht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Xc🇨🇳 (@xcmade)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram