Tijdloze mode: 3 accessoires voor de moderne man

Tijdloze mode 3 accessoires voor de moderne man

Tijdloze mode: 3 accessoires voor de moderne man

Op zoek naar tijdloze mode? Deze 3 accessoires voor de moderne man moet je in je garderobe hebben.

Tijdloze mode 3 accessoires voor de moderne man

Mode is een fenomeen dat sterk afhankelijk is van de tijdsgeest. Er zijn al talloze trends de revue gepasseerd en er zullen er ook nog vele volgen. Toch zijn er ook accessoires die tijdloos zijn en die je per definitie kunt gebruiken om je outfit aan te vullen en af te maken. Vandaag bespreken we 3 van deze accessoires en hun toepassingen.

De zonnebril 

Hoewel het montuur van een zonnebril enigszins trendgevoelig is, zijn er belangrijkere zaken dan de huidige mode bij het uitzoeken van een nieuw model. Allereerst moet het montuur bij je gezicht passen, zowel qua vorm als grootte en kleur. Lukt dit, dan heb je het eigenlijk al over tijdloze mode. Zo zijn er mensen bij wie een goudkleurig montuur altijd past en anderen die juist baat hebben bij een zilverkleurig montuur. Uiteraard zijn er ook andere kleuren mogelijk als het om het montuur gaat, maar die zijn minder tijdloos.

Daarnaast is het van belang dat de glazen een voor jou prettige hoeveelheid demping van het licht geven. Daarbij speelt ook de kleur van de glazen een rol en dat is dus iets waar je over na moet denken voordat je een zonnebril aanschaft.

Een zonnebril is een accessoire die niet alleen van pas komt als de zon fel schijnt. Door de zonnebril in je haar te schuiven kun je er ook een fashion statement mee maken. Bovendien kan het je haar in model houden als er veel wind is, of als je eigenlijk naar de kapper moet maar geen tijd hebt. Daarnaast kun je een zonnebril in je borstzakje steken, als een soort modern pochet.

Een halsdoek of das voor heren

Een halsdoek voor heren is een fantastische aanvulling op je outfit. Door een halsdoek of stropdas te dragen geef je je outfit extra cachet en maak je een goed verzorgde en moderne indruk. Er zijn verschillende manieren om een halsdoek te dragen wat er voor zorgt dat je jouw stijl onderstreept en je tegelijkertijd zelfverzekerd voelt.

Bepaalde kleuren en prints zijn tijdloos en kunnen in bijna alle situaties met je gehele garderobe gecombineerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een donkerblauwe ruitjes-halsdoek of een effen grijze halsdoek. Het belangrijkste is dat de kleur en print goed bij jou en je kleding past.

Een horloge

De laatste tijdloze accessoire die we vandaag willen bespreken is een horloge. Er zijn vele stijlen en mogelijkheden op dit gebied, maar een mooi horloge dat goed bij je pols past is een goede manier om zowel de tijd bij de hand te hebben als om stijl toe te voegen aan de kleding die je draagt.

Je kunt kiezen voor een zilver- of goudkleurig horloge, afhankelijk van de opbouw van je garderobe en je huidskleur. Daarnaast is het zaak om ervoor te zorgen dat het horloge goed past. Je moet een horloge kiezen dat niet te klein, maar ook niet te groot is. In beide gevallen zal dat er namelijk voor zorgen dat je horloge juist afbreuk doet aan de stijl die je uit wilt dragen.

Conclusie

Er zijn verschillende accessoires die je kunt gebruiken om je outfit af te maken die binnen tijdloze mode vallen. We hebben vandaag 3 opties voor tijdloze accessoires besproken waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Het belangrijkste is dat ze goed gekozen zijn en passen bij jouw lichaam en kledingstijl.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram