GIVEAWAY: Miles Morales vecht tegen Spider-Man 2099 in ‘Spider-Man: Across The Spider-Verse’

Spider-Man Across The Spider-Verse trailer kaarten winnen

GIVEAWAY: Miles Morales vecht tegen Spider-Man 2099 in ‘Spider-Man: Across The Spider-Verse’

Miles Morales vecht tegen Spider-Man 2099 in Spider-Man: Across The Spider-Verse en wij geven bioscoopkaarten voor deze film weg.

Het vervolg op Spider-Man: Into the Spider-Verse uit 2018 is op komst.  Check de nieuwe Spider-Man: Across The Spider-Verse trailer en win kaarten voor deze film die juni in de bioscoop verschijnt. De nieuwste previewclip toont veel scènes vol actie. Ga jij de animatiefilm bekijken?

Het meest opvallende in deze nieuwe film is dat Miles Morales via de Spider Society kennismaakte met het verwarrende multiversum nadat hij herenigd was met Gwen Stacy. De friendly neighborhood Spider-Man uit Brooklyn hoort hoe zijn tegenhangers belast zijn met het beschermen van het bestaan van het multiversum, wat uiteindelijk met elkaar in botsing komt wanneer hij wordt geconfronteerd met een nieuwe dreiging die hem dwingt om erachter te komen wat het betekent om een held te zijn.

De nieuwste trailer biedt een glimp van een botsing tussen Miles Morales en Spider-Man 2099, samen met een eerste blik op de krachten van Spider-Cat.

Bekijk de trailer bovenaan en check Spider-Man: Across The Spider-Verse vanaf 1 juni in de bioscoop.

Spider-Man Across The Spider-Verse trailer WINACTIE Spider-Man Across The Spider-verse (part one)

Win twee gratis bioscooptickets voor deze Marvel-animatiefilm. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘SPIDEY’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten voor twee.

Succes!

Meedoen kan tot 5 juni en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram