TRAILER: Idris Elba komt in actie in eerste trailer voor nieuwe serie ‘Hijack’

Idris Elba trailer Hijack serie apple tv+

TRAILER: Idris Elba komt in actie in eerste trailer voor nieuwe serie ‘Hijack’

Idris Elba komt in actie in de eerste trailer voor de nieuwe serie Hijack. De Britse acteur kun je vanaf 28 juni zien bij streamer Apple TV+.

Apple TV+ heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de aanstaande thrillerserie Hijack. De show met zeven afleveringen debuteert op 28 juni met twee afleveringen, terwijl de resterende delen in de vijf weken erna worden uitgebracht tot de finale op 2 augustus 2023.

In de serie volgen we Idris Elba als Sam Nelson, een zakenman die probeert te onderhandelen over de ontsnapping van een gekaapt vliegtuig dat naar Londen reist. Tijdens een vlucht van zeven uur probeert Elba zijn medepassagiers te redden, terwijl autoriteiten op de grond het misdadige mysterie oplossen. Aan boord nemen schutters het vluchttraject in eigen handen en eisen zij dat reizigers hun vrijheid opgeven terwijl ze in het geheim samenwerken om veilig thuis te komen.

Idris Elba’s castgenoten zijn Christine Adams, Max Beesley, Eve Myles, Neil Maskell, Jasper Britton, Harry Michell, Aimee Kelly, Mohamed Elsandel en Ben Miles.

De serie, geregisseerd door Jim Field Smith, wordt op 28 juni exclusief uitgebracht via Apple TV+. Ga jij Hijack streamen?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram