TRAILER: Laatste ‘The Flash’ previewclip hint naar verrassende personages

the flash trailer

TRAILER: Laatste ‘The Flash’ previewclip hint naar verrassende personages

De laatste The Flash trailer hint naar verrassende personages. Diverse sterren uit de Snyderverse kunnen weleens hun opwachting maken in de film.

In afwachting van de zomerrelease van Warner Bros. en DC ComicsThe Flash, heeft de studio de laatste trailer vrijgegeven voor de door Ezra Miller geleide film.

Miller zal opnieuw de hoofdrol spelen als Barry Allen en de laatste trailer laat een aantal nieuwe personages zien die elkaars pad kruisen. De previewclip plaagt niet alleen met een cameo van Jeremy Irons als Alfred Pennyworth, maar geeft ook een nieuwe kijk op Iris West, gespeeld door Kiersey Clemons.

Het uitgangspunt van de film is dat Barry terug in de tijd reist om de moord op zijn moeder Nora te voorkomen. Het gevolg van zijn acties brengt een onbedoelde ontrafeling van de tijdlijn met zich mee. In de film spelen zowel Ben Affleck en Michael Keaton’s iteraties van Batman een rol, evenals Sasha Calle als Supergirl, Ron Livingston als Henry Allen, Maribel Verdu als Nora Allen, Ian Loh als een jonge Barry Allen en Saoirse-Monica Jackson en Rudy Mancuso in nog onbekende rollen.

The Flash is geregisseerd door Andy Muschietti, die onlangs de film besprak: “”Het is eigenlijk tijdreizen met het oorsprong-verhaal, dat in feite de moeder en de vader betreft, en hun ongeluk. Al die elementen waren min of meer aan dit gegeven gehecht. Daarom was het naar mijn mening alsof je in zekere zin meerdere vliegen in één klap slaat. En tijdreizen is natuurlijk altijd een goed idee. Batman is ook altijd een goed idee.”

De laatste The Flash trailer bekijk je bovenaan. De film draait vanaf half juni in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram