Een eerste blik op Travis Scott’s ‘UTOPIA’ Air Jordan 1 Low “Olive”

Travis Scott x Air Jordan 1 Low "Olive" UTOPIA

Een eerste blik op Travis Scott’s ‘UTOPIA’ Air Jordan 1 Low “Olive”

We hebben een eerste blik op de Travis Scott x Air Jordan 1 Low “Olive” UTOPIA, dankzij La Flame’s DJ en tevens goede vriend Chase B.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low "Olive" UTOPIA

Travis Scott’s opvolger van Astroworld is UTOPIA. Niet gek dus dat de rapper voor zijn nieuwste schoencreatie een flinke knipoog geeft naar dit nieuwe muziekproject. We hebben een eerste blik op wat een gezamenlijke release met Jordan Brand lijkt te zijn om de komst van het album te vieren. La Flame’s DJ en goede vriend Chase B onthulde op Instagram een Travis Scott x Air Jordan 1 Low “Olive” UTOPIA.

De schoenen bouwen voort op de onlangs uitgebrachte Travis Scott x Air Jordan 1 Low “Olive” colorway voor dames, compleet met speciale logo’s op de achterzijde. De linkerschoen is voorzien van het ambigram UTOPIA-logo, terwijl de rechterschoen een motief is dat naar verwachting deel zal uitmaken van de visuele stijl van het komende project. De schoenen zullen naar verwachting niet voor de gewone consument worden vrijgegeven en lijkt te worden beperkt tot een Friend & Family-release.

Bekijk hieronder een eerste blik op de Travis Scott x Air Jordan 1 Low “Olive” UTOPIA.

Fotocredits: @ogchaseb

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram