Eerste blik op de adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Carbon Beluga”

adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Carbon Beluga"

Eerste blik op de adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Carbon Beluga”

De nieuwe adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Carbon Beluga” is onderweg en behoudt de klassieke “Beluga” oranje streep gecombineerd met een aards palet.

adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Carbon Beluga"

Kanye West en adidas zijn dit seizoen terug om de overgebleven voorraad YEEZY sneakers van de hand te doen. Er is al bevestigd dat er de komende weken een overvloed aan kleurstellingen zal worden gelanceerd, waaronder deze adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Carbon Beluga”.

Deze uitvoering werd voor het eerst aan het publiek voorgesteld in 2022 als de “Dark Beluga” colorway, maar de eerste officiële afbeelding met officiële naam is nu opgedoken met dank aan @brandon1an.

De gedurfde en feloranje “SPLY-350”-streep die over het midden van het bovenwerk loopt kennen we natuurlijk nog van de OG “Beluga” colorway. Buiten dat, hebben de schoentjes ditmaal een meer gedempte presentatie. De opbouw van de basislaag bestaat uit een PrimeKnit-materiaal dat is verweven met donkerder bruine en grijze strepen, en gestrooide tonen van sinaasappel. De aardse make-up is ook gemaakt met een vervaagde zwarte, geribbelde tussenzool die de kenmerkende BOOST-demping van de Three Stripes herbergt voor een comfortabele loop.

Op het moment van schrijven is er nog geen officiële release-informatie bevestigd, maar je mag verwachten dat adidas en geselecteerde retailers deze sneakers in de komende weken zullen lanceren voor € 230.

 

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram