TRAILER: Nieuwe ‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One’ trailer met Tom Cruise nu te zien

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One trailer

TRAILER: Nieuwe ‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One’ trailer met Tom Cruise nu te zien

Een nieuwe Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One trailer met Tom Cruise is onthuld. De serie draait in juli in de bioscoop.

Een vonkelnieuwe previewclip voor de aankomende Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One-film met Tom Cruise is opgedoken. De trailer belooft ons opnieuw een hoop spektakel in een origineel jasje.

In dit nieuwe hoofdstuk uit de Mission: Impossible-franchise beginnen Ethan Hunt (Cruise) en zijn IMF-team aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt. Er volgt een dodelijke race rond de wereld waarbij controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel staan, en Ethan wordt geconfronteerd met duistere krachten uit zijn verleden. In zijn krachtmeting met een mysterieuze en machtige vijand moet Ethan noodgedwongen de gedachte overwegen dat niets belangrijker kan zijn dan zijn missie, zelfs niet het leven van degenen die hem het meest dierbaar zijn.

De cast bestaat naast Tom Cruise uit oude en nieuwe gezichten, zoals Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Hayley Atwell, Shea Whigham, Pom Klementieff, Esai Morales, Henry Czerny, Rob Delaney, Cary Elwes, Indira Varma, Mark Gatiss, Charles Parnell, Greg Tarzan Davis en Frederick Schmidt.

De nieuwe Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One trailer bekijk je bovenaan. De film draait vanaf 13 juli in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram