Marvel Studios en Disney+ kondigen de releasedatum van ‘Loki’ seizoen 2 aan

Loki seizoen 2 releasedatum

Marvel Studios en Disney+ kondigen de releasedatum van ‘Loki’ seizoen 2 aan

Marvel Studios en Disney+ hebben de Loki seizoen 2 releasedatum aangekondigd, evenals de premièredatum van de Hawkeye spin-off-serie Echo.

Loki seizoen 2 releasedatum

Marvel Studios heeft officieel de releasedatum van Loki seizoen twee aangekondigd, evenals de premièredatum van de Hawkeye spin-off Echo.

Studiohoofd Kevin Feige deelde het nieuws tijdens de Disney Upfront-presentatie van deze week en onthulde dat het nieuwe seizoen van de serie met Tom Hiddleston op 6 oktober bij Disney+ zal verschijnen, terwijl Echo op 29 november een ware Marvel-primeur zal zijn, aangezien alle afleveringen op 29 november tegelijk zullen verschijnen.

Volgens Variety zullen Hiddleston, Owen Wilson en Sophia DiMartino hun rollen in Loki S2 opnieuw vertolken, aangevuld met een speciaal optreden van Ke Huy Quan. Feige kon niet bevestigen of Jonathan Majors – die momenteel wordt beschuldigd van huiselijk geweld – zal terugkeren als Kang. Majors debuteerde als de volgende grote slechterik in het eerste seizoen van de serie en was onlangs te zien in Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Echo toont ons Alaqua Cox als Maya Lopez, die in de originele Hawkeye-serie verscheen als de dove, Indiaanse huurmoordenaar. Ze wordt vergezeld door Zahn McClarnon, Graham Greene, Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs en Cody Lightning, met Vincent D’Onofrio en Charlie Cox wederom als respectievelijk Wilson Fisk/Kingpin en Daredevil.

De Loki seizoen 2 releasedatum is nogmaals 6 oktober, terwijl Echo op 29 november in première gaat.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram